Elhunyt Paul Bearer


Szomorúan tudatjuk, hogy az elmúlt éjszaka elhunyt William Moody, vagyis ahogy a rajongók jobban ismerik: Paul Bearer. - adta ki a közleményt néhány órája a WWE.com.

Paul Bearer évtizedeken át az Undertaker kísérője volt, a WWE történetének leglátványosabb sztorijai jelentős részben Paul Bearer (plusz Undertaker és Kane) nevéhez köthetők.
Az utóbbi években Bearer eltűnt a WWE-ből, nem is tudjuk pontosan megmondani, hogy a Viasatos nézők láthatták-e őt a magyar sugárzások alatt.

Paul, azaz polgári nevén William állítólag napok óta panaszkodott másoknak rosszullétre, és az elmúlt pár napban már a szerepléseit is lemondta emiatt. Áprilisban töltötte volna be az 59. életévét, Isten nyugosztalja!

Rengeteg pankrátor, és a pankrációhoz közel álló személy kommentálta ezt a szomorú eseményt, íme egy válogatás belőle:

Hulk Hogan: "Nagyon szomorú vagyok Paul Bearer miatt, egy nagyszerű ember volt, és egyike azoknak, akik oly nagyszerűvé tették a wrestlingbizniszt. Hatalmas szeretet és tisztelet tőlem. - HH"

A Miz: "Most hallottam, hogy Paul Bearer elhunyt éjszaka. Mindig nagyon kedves volt, amikor beszélgettem vele. Részvétem a családjának, imádkozom értük."

Ricardo Rodriguez: "Paul Bearer/William Moody, annyi mindent tanítottál nekem. Rettentő szomorúvá tett ez a hír. Szeretlek, és a végtelenségig köszönök neked mindent! RIP."

Michael Cole: "Szomorú. Elvesztettünk egy nagyszerű személyt és egy csodálatos embert ma. Nyugodj békében, Paul Bearer. Isten áldja a családját, és ég veled!"

Jim Ross: "Most informáltak a wwe.com-on keresztül, hogy Paul Bearer elhunyt ma. Nem ismerem még a részleteket. Nyugodj békében, öreg barátom."

Tyson Kidd: "Szomorúan hallottam Paul Bearer elhunytának hírét. Minden idők egyik legjobb managere volt. Biztos vagyok benne, hogy MINDENKI próbálta már imitálni a hangját."

Justin Roberts: "Nagyon szomorú este. Nyugodjon békében Paul Bearer, az az ember akin felnőttem a televízión keresztül, utána szerencsés voltam annyira, hogy barátomként is nevezhettem őt."

Bret Hart: "Ég veled drága barátom, Paul Bearer. Mondd meg Owennek, hogy üdvözlöm!"

Ha lemaradt valaki Paul Bearer munkásságáról, íme egy videó az egyik leglátványosabb bevonulásáról, az 1994-es Summerslamről, amikor Undertaker a saját klónjával küzdött meg.

 

Szavazás

Merre szoktad nézni a jó pankrát mostanság?:

1 citrommag

Néhány szó arról, hogy miért is nem lett bajnok Lex Luger a Wrestlemania 10-en:
Luger ugyanis kőkeményen berúgott 2 nappal a Wrestlemania előtt, és részegen a kocsmában jó nagy pofával...