Hírek


Jerry Lawler üdvözletét küldi a magyar rajongóknak is a kórházból. :)

"Sziasztok, mindenki! 
Jerry The King Lawler vagyok, még mindig itt vagyok Montreálban a kórházban, úgy érzem magam, mint egy bio-ember, több kábel jön ki belőlem mint egy telefonközpontból.
Szeretném megköszönni az egész WWE-univerzumnak a rengeteg jókívánságot amit kaptam... köszönöm mindenkinek."

A legfrissebb hírek szerint Jerry jól van, a fia szerint ismét a régi önmaga. Az orvosok szerint...

 

Friss hírek 19:00-kor: Nos, végre jó hírekkel szolgálhatunk Jerry ügyében: megjöttek a tesztek eredményei, és a jelek szerint SEMMILYEN agykárosodást nem szenvedett a kommentátor. Annak ellenére sem tette ezt, hogy gyakorlatilag 20 percen át klinikai halálban volt hétfőn este. Az agyát hála az égnek ez nem zavarta.

Az ex-neje Stacy Carter, valamint legjobb barátja, Jim Ross is írt a Twitterre ezzel kapcsolatban:

Stacy: "A pletykák igazak. Most kaptam megerősítést, hogy Jerry tesztjei megérkeztek, és NINCS agykárosodás. Csodálatos hírek!!!!"

Jim: "A Memphisi 3-as csatorna jelentése szerint Jerrynek NINCS agykárosodása a hétfői szívroham után. Köszönöm Istennek, és a WWE doktorainak, és a mentősöknek."

---

Lássuk mi változott az éjszaka folyamán!

 

Jerry Lawler exneje, ...

Friss hír 20:00-kor: WWE (magyar idő szerint) 18:20-kor sajtóközleményt adott ki, a következő szöveggel:

""A ma reggeli állapot szerint Jerry Lawler egy szívkórházban van, és minden életjele stabil. A WWE folyamatosan információt nyújt a helyzetről, ahogy az információk elérhetővé válnak. Továbbra is kívánunk Jerrynek mielőbbi teljes felépülést."

Jerry ex-felesége Stacy Carter a következőket írta a Twitterre: Jerry erős nyugtatók hatása alatt van, hiszen elhelyeztek a szívében egy elszorítót, és egy orvosi légballont. Stacy azt is hozzátette, hogy a hírekkel ellentétben Jerry-n nem végeztek nyílt szívműtétet.

Alig néhány perccel a WWE hivatalos közleménye előtt Jim Ross is jó hírekkel számolt be a Twitterén: "Jerry állapota stabil, és értő szakemberek kezei között van Montreálban. Stabil = jó."

 

...

Vince McMahon a saját szavaival elmagyarázza nektek az jövendő Attitude korszak lényegét. Kár, hogy ma már nem tesz ilyet.

 

AZ SRG Films megvásárolta a jogokat, hogy életrajzi filmet készíthessenek Matthew Randazzo “Ring of Hell: The Story of Chris Benoit and the Fall of the Pro Wrestling Industry” című könyve alapján Chris Benoit életéről és tragikus haláláról.

2007. június 24. körbejárta a világot a hír, hogy holtan találták a WWE pankrátorát Chris Benoit-ot és családját a saját otthonukban. A rendőrség álláspontja szerint, Chris Benoit először megölte a feleségét és a gyerekét, majd saját magával is végzett. Mindenki megdöbbent az eseten, ugyanis Benoit-ot egy kiegyensúlyzott embernek lehetett ismerni, aki sosem tenne ilyet.

Matthew Randazzo
 a könyvében azt írja le, hogy szerinte Benoit tetteit a depresszió, a stressz és a pszichotikus készítmények hatásával lehet magyarázni, amik egyszerűen annyira leépítették Benoit agyát, hogy már nem volt képes logikusan gondolkodni.

A filmet valószínűleg 2012 végén kezdik el...

- A WWE a következőket jelentette be, tegnap este:

"A WWE hosszas fontolgatás során arra jutott, hogy a WWE Raw Diva-ját Maryse-t ezen a napon, 2011. október 28-án felmentik a munkájából. A WWE sok sikert kíván Maryse-nak a jövőbeli törekvéseihez."

- Maryse kommentálta a kirúgását a Twitter-en:
"Kint vagyok a cégtől, és szexisebb vagyok mint valaha! Köszönet minden rajongónak, kollégának, és az egész WWE Univerzumnak a kitartásért. Boldog vagyok, mosolygós, és most már szabad is. Itt az ideje, hogy csintalan és SZEXI legyen..."

 

- Olyan hírek kaptak...

Szavazás

Merre szoktad nézni a jó pankrát mostanság?:

1 citrommag

Néhány szó arról, hogy miért is nem lett bajnok Lex Luger a Wrestlemania 10-en:
Luger ugyanis kőkeményen berúgott 2 nappal a Wrestlemania előtt, és részegen a kocsmában jó nagy pofával...